Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΤΣΙΝΙ



Δεν μας πήγε καλά ούτε η Κυριακή.Για να δούμε τη τι δώρα θα μας φέρουν οι φίλοι μας οι 'Αγγλοι...στη παραδοσιακή τους Boxing Day.Θα ποντάρουμε...στα μελομακάρονα του Μαντσίνι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η Μάντσεστερ  είναι πρώτη ,αλλά αυτό σίγουρα δε το οφείλει στην άμυνα της...που έχει δεχτεί 25 γκολ και είναι η ένατη χειρότερη στην premier league.Ένα γκολ δε φάει από το δίδυμο Σισέ και Μπα???ότι θα βάλει είναι σίγουρο.

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ:η Κάρντιφ έχει σκοράρει και στα 11 ματς που έχει δώσει στην έδρα της. Η Κρίσταλ Πάλας έχει 6 γκολ-γκολ στα 7 τελευταία εκτός έδρας και 8 συνολικά στα 11 ματς που έχει δώσει.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1:η Μίντλεσμπρο έχει τη δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας μετά από αυτή της Κάρντιφ με απολογισμό 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η αντίπαλος της η Μπλάκμπερν βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση,η ομάδα είχε στόχο την άνοδο αλλά βρίσκεται στην 17η θέση...με τους οπαδούς  να αποδοκιμάζουν την διοίκηση και τον Νορβηγό προπονητή Μπέργκ...θα πάμε με την πιο σταθερή και σοβαρή Μίντλεσμπρο


ΛΟΚΕΡΕΝ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ ΟΒΕΡ: άμυνες που μπάζουν έχουν και οι δύο με τη Λόκερεν να έχει 15 οβερ σε 21 ματς και η Σέρκλ 16 σε 21 ματς...στο 1,75 είναι πολύ πιθανό το οβεράκι.




τετράδα απόδοση 10,57
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΑΡΝΤΙΦ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ ΟΒΕΡ


ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1: η Σιτύ του κυρίου Μαντσίνι...κέρδισε με το ζόρι στο 93' την ουραγό Ρέντινγκ...με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.Ο ανίκανος Ιταλός με το ρόστερ που έχει θα έπρεπε να είναι πολύ μπροστά από την Γιουνάιτεντ και όμως η ομάδα του αγκομαχάει...Η Σάντερλαντ του πολύ καλού προπονητή Μάρτιν Ονίλ μετά από ένα διάστημα που ήταν πολύ ντεφορμέ...έδειξε να στρίβει...κέρδισε τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της(η ήττα από την Γιουνάιτεντ) με καλές εμφανίσεις,κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και πέρυσι,ξεκίνησε ένα φοβερό σερί μέσα στις γιορτές.Τα δύο τελευταία χρόνια η Σίτυ έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το στάδιο του Φωτός...θα ποντάρουμε να τριτώσουν οι φάπες...και κάτι τελευταίο....άντε γεια κύριε Μαντσίνι.

μονό αποδεκτό απόδοση 6.50
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1

ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΛΙΝΤΣ 2: η φορμαρισμένη και σε χέρια πια πάμπλουτης εταιρίας από το Ντουμπάι  Λίντς, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι με 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς,απέχει πλέον μόλις 2 βαθμούς από τα πλεί οφ...και ο κόσμος αναμένεται να ακολουθήσει στο γειτονικό Νότιγχαμ...όλα λοιπόν είναι υπέρ των ''παγωνιών'' και θα ποντάρουμε στο διπλό της κόντρα σε μια ντεφορμέ Νότιγχαμ.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2:  ισοδύναμες ομάδες με την Ιπσούιτς όμως να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την τραγική και ντεφορμέ Τσάρλτον ... είναι επιλογή και του εξπέρ στην Αγγλία billara(http://www.betsellers.com/)


δυάδα απόδοση 9,60
ΝΟΤΙΓΧΑΜ-ΛΙΝΤΣ 2
ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2




τριάδα απόδοση 18,75(μια ματιά στα στατιστικά των ομάδων αρκεί για να καταλάβετε γιατί πάω με τα γκολ στα τρία αυτά ματς)
ΚΑΡΛΑΙΛ-ΧΑΡΤΠΟΥΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ-ΜΟΡΤΟΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΧΑΙΝΤ ΟΒΕΡ 3,5

Καλές κρεπάλες σε όλους ....και με το μαλακό τα μελομακάρονα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου