Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΠΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

αυτοί οι κουβάδες μόνο να υπάρχουν στη ζωή μας


Η τριαδούλα των γενεθλίων μου μας πλήρωσε και ελπίζω να κεραστήκατε όλοι...Για αύριο θα πάμε με μια τετραδούλα πολύ δύσκολη έτσι για να περάσει ευχάριστα η μέρα..

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ: με αρκετές αλλαγές ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην Κατερίνη στο γήπεδο του Πιερικού με τον Αιγινιακό...το κρύο,η όχι και  τόσο καλή χημεία που θα έχει η εντεκάδα του δικέφαλου σε συνδυασμό με το ενθουσιασμό και το πάθος που θα δείξει ο Αιγινιακός αφού τα παιχνίδια με το ΠΑΟΚ για τους περισσότερους παίχτες του θα είναι τα σημαντικότερα της καριέρας τους με οδηγούν στα 2-3 γκολ δε νομίζω να ξεσκιστούν οι παίχτες του Δώνη...πάνε και στον ΠΑΣ την Δευτέρα.

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ ΑΝΤΕΡ 1,5: η Καβάλα των 7 γκολ σε 12 ματς πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ που είναι έτσι και αλλιώς προβληματική θα έχει εκτός και μερικούς από τους καλύτερους παίχτες, Λαγός,Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φουρτάδο και Φούντας, Αρκούδας και Κοτσαρίδης έμειναν εκτός....η Καβάλα δεν έχει καλή εικόνα αλλιώς θα πήγαινα μαζί της τώρα θα πάω με το κλοτσοσκούφι και το πολύ ένα γκολ.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΕΤΙΣ 1: η Λας Πάλμας είναι 11 ματς χωρίς ήττα ...η Μπέτις ήταν εξαιρετική στο ματς με την Μπάρτσελονα ,θα κάνει ροτέσιον ο προπονητής της...άλλωστε υπάρχει και δεύτερο ματς ...και στο προηγούμενο γύρο στην έδρα της Βαγιαδολίδ έχασε το πρώτο ματς θα πάω με τους φορμαρισμένους νησιώτες.

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ : η Μπορντό με τα 8 Χ σε 16 ματς και η Σεντ Ετιέν με 4 Χ σε 6 εκτός έδρας αγώνες...οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη τέταρτη θέση...με 26 βαθμούς δε μοιάζει για πολύ πιθανό Χ????

σύστημα 3-4 απόδοση 42,17
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΑΒΑΛΑ-ΑΕΚ ΑΝΤΕΡ 1,5
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΕΤΙΣ 1
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου