Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΚΠΡ

σκοράρουν και οι δύο


Μέτρια μέρα η χτεσινή,η τετράδα μας πήγε χάλια με το γκολ-γκολ της Αρσεναλ να είναι το μοναδικό που πέρασε.Στο σύστημα κάτι πήγαμε να κάνουμε πιάσαμε 3 σημεία αναβλήθηκε το ένα πήραμε το ποντάρισμα μας πίσω τουλάχιστον...ο Κόνε σκόραρε αλλά όχι πρώτος.Σήμερα θα ασχοληθούμε μόνο με τα δύο ματς της premier league.


ΚΠΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1: η τραγική ΚΠΡ μπορεί να έκανε τη πρώτη της νίκη αλλά οι δύο συνεχόμενες ήττες στη συνέχεια έφεραν πάλι μαύρα σύννεφα στο Λόφτους Ρόουντ.Ο Ρέντναπ προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα και τον εμπιστεύομαι...η Λίβερπουλ είναι η πλέον ασόβαρη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει εξαιρετικά αμφίβολο τον μοναδικό της παίχτη που μπορεί να κάνει την διαφορά τον Σουάρες. Αν δε τα καταφέρει είμαστε καλά,θα πάμε με την ΚΠΡ που έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς.Για σκόρερ θα βάλουμε τον Μαροκινό Τααράμπ που δεν πήγε με την εθνική του στο copa Africa για να βοηθήσει την ομάδα του.


ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2:μπορεί να μη γουστάρω καθόλου τον Μπενίτεθ αλλά δείχνει να στρώνει την ομάδα,παίζει όμορφα μπροστά και έχει βελτιωθεί αρκετά και στην άμυνα.Η Εβερτον μπορεί να είναι 7 ματς αήττητη αλλά είναι και τυχερή σε πολλά ματς που τα γυρίζει στο τέλος. Ο Φελαινί είναι τεράστια απώλεια για τα <<ζαχαρωτά>> . Ο Μπενίτεθ έχει φροντίσει να κάνει και το ροτέσιον του...στο ματς με την Νόργουιτς άφησε εκτός τους Λάμπαρντ και Αζάρ. Εκτός από την νίκη της Τσέλσι θα κυνηγήσω και την ανατροπή,να χάνει δηλαδή στο ημίχρονο και να το γυρίσει στο δεύτερο,ελπίζοντας η παίχτες της Εβερτον που δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ να τα φτύσουν στο δεύτερο.Στα αρνητικά οι τρεις ήττες που έχει η Τσέλσι στην έδρα της Έβερτον τα τελευταία τρία χρόνια.Θα ποντάρουμε και στο φορμαρισμένο Τόρες να ξανασκοράρει.

δυάδα απόδοση 10,29
ΚΠΡ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2

μονό αποδεκτό απόδοση 26,00
ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ

δυάδα anytime scorer απόδοση 11,88
ΤΟΡΕΣ(ΤΣΕΛΣΙ)
ΤΑΑΡΑΜΠ(ΚΠΡ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου