Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ


Επιτέλους πληρωθήκαμε

Ήταν μια πολύ καλή νίκη η χτεσινή και την χρειαζόμασταν 13 σερί κουβάδες είναι πάρα πολύ. Να είναι καλά ο Κόνιοπλάνκα που έβαλε τη γκολάρα και μας πλήρωσε το διπλό της Ντνιεπρ και το anytime scorer.Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω και τον Καβάνι που με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε στο 94' μας πλήρωσε και την τετραδούλα με 10,00 απόδοση.Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τώρα τα κέρδη και να προσπαθούμε να βρίσκουμε στόχο πιο συχνά.Για σήμερα έχουμ ε δύο τριαδούλες μία λογική και μία με ρίσκο.Αυρίο το πρωί έχουμε Ιαπωνία με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην προτελευταία αγωνιστική και να έχει πολύ ενδιαφέρον.Το προηγούμενο Σάββατο με τις επιλογές στους << κιτρινιάριδες>> δεν βγάλαμε την τετράδα μας για ένα γκολ...


ΡΑΝΤΕΡΣ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ: ομάδες του οβερ και οι δύο,ειδικά η Αάλμποργκ με 12 σε 17 ματς Η Ράντερς είναι πολύ φορμαρισμένη με οκτώ ματς χωρίς ήττα.Παραδοσιακά φέρνουν οβερ με 7 σε 10 ματς.

ΛΕ ΜΑΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΟΒΕΡ: η Γκινγκαμπ έχει 4 συνεχόμενα γκολ-γκολ με τα τρία τελευταία να είναι οβερ.Η Λε Μαν που έχει πολύ καλή έδρα μπορεί στα δύο τελευταία εντός να έφερε αντερ(οριακά) πριν από αυτά είχε 4 οβερ και μάλιστα τα τρία από αυτά οβερ 3,5.Είναι πολύ κοντά στο οβερ τα στατιστικά για να προσπεράσω το 2,10 του οβερ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1: Φαίνεται να χτυπάει φόρμα η Σοδιεδάδ ,νίκησε μέσα στη Μάλαγα και έριξε τεσσάρα στη Βαγιεκάνο στην έδρα της τη Δευτέρα.Η έδρα της Βάσκικης Σοσιεδάδ είναι από τις πιο δυνατές στην Ισπανία.Η άλλη Βάσκικη ομάδα η Οσασούνα βρίσκεται στο πάτο της βαθμολογίας και θα παλέψει για τη σωτηρία της αφού είναι πολύ κακή ομάδα.Η προιστορια είναι συντριπτική για τη Σοσιεδάδ με 26-6-6...πάμε με τον άσσο της Σοσιεδάδ.

τριάδα 1 απόδοση 7,00
ΡΑΝΤΕΡΣ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΛΕ ΜΑΝ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ ΟΒΕΡ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1


ΝΙΜ-ΛΑΝΣ Χ:ενά πιθανό Χ στη Β' Γαλλίας με τη Λανς να έχει 7 στις 14 ισοπαλίες
ΜΕΡΣΙΝ-ΚΑΡΑΜΠΟΚ 1: το ρεπορτάζ οδηγεί στο διπλό....αλλά θα πάμε με τον άσσο επιβίωσης για την Μερσίν που είναι προτελευταία με μόλις μία νίκη φέτος.Η Καραμποκ προέρχεται από τεράστιο διπλό στην έδρα της Γαλατασαράι με 1-3 και ελπίζω να έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα...και να πάει χαλαρή στο σημερινό ματς.

ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟΒΕΡ: από εκεί που δεν έτρωγε γκολ με τίποτα η Φορτούνα τώρα τρώει με το τσουβάλι έχει δεχτεί 12 στα τελευταία 4 εντός έδρας, με ένα βαθμό σε έξι ματς οι γηπεδούχοι ψάχνουν μια νίκη που θα τους ξεκολλήσει. Το Αμβούργο είναι πολύ καλό εκτός έδρας που είναι 4 ματς αήττητο...και είναι πολύ καλό στη κόντρα.Θα πάω με το οβερ που πληρώνει 2,00...και θα περιμένω ένα γκολ νωρίς για να ανοίξει το ματς.


τριάδα 2 απόδοση 14,71
ΝΙΜ-ΛΑΝΣ Χ
ΜΕΡΣΙΝ-ΚΑΡΑΜΠΟΚ 1
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.-ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΟΒΕΡ




τετράδα Ιαπωνική απόδοση 13,86(προτελευταία αγωνιστική)
ΝΑΓΚΟΓΙΑ-ΚΑΣΙΜΑ 1(η Ναγκόγια είναι από τις μεγάλες ομάδες στην Ιαπωνία και χτύπησε φόρμα κυνηγώντας την τρίτη θέση που οδηγεί στο champions league...η Κασίμα δεν είναι μαθηματικά σωσμένη αλλά δύσκολο θα κινδυνέψει πάμε με τους γηπεδούχους)
ΤΟΣΟΥ-ΟΥΡΑΒΑ ΟΒΕΡ(μεγάλο ματς για την τρίτη θέση και οι δύο καίγονται και θέλουν μόνο νίκη)
ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΖΑΚΑ 1(η πρωτοπόρος Χιροσίμα μπορεί να κερδίσει την αδιάφορη Τ.Οζάκα και πάει καβάλα στο άλογο την τελευταία αγωνιστική)
ΟΜΙΓΙΑ-ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ 1(η Ομίγια είναι 11 ματς αήττητη και με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Ιβάτα που έχει 6 ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία 7 ματς σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου