Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΑΥΤΟΣ BAS DOST ΤΗΣ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ




Δεν μας βγήκαν οι χτεσινές  μας επιλογές,ούτε η πρωινές με την Ναγκόγια να μας προδίδει.Σήμερα δεν έχω πολλές επιλογές,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλές.


ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΡΟΥΑ ΟΒΕΡ 3,5: θέλει να ξεσπάσει η Παρί με τον Ιμπραίμοβιτς να επιστρέφει και τον Λαβέτσι να άνοιξε λογαριασμό στο Κίεβο την Τετάρτη...και η Τρουά βολεύει με για πολλά γκολ έχει 3 οβερ 3,5 σε 6 ματς εκτός έδρας.


ΜΑΙΝΤΖ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ: η Ντόρντμουντ βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση,εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο της στο champions league και τώρα θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα που έχει μείνει πίσω.Η Μάιντζ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και θα δυσκολέψει την Ντόρντμουντ. Θα έχει γκολ το ματς πιστεύω με τη πρωταθλήτρια να κερδίζει.

ΓΟΥΛΒΣ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: βάζουν και τρώνε γκολ και οι δύο.Η Γούλβς έχει 7 γκολ-γκολ σε 8 ματς στην έδρα της και αντίστοιχα η Νότιγχαμ έχει 7 γκολ-γκολ σε 8 ματς εκτός έδρας..

τριάδα 1 απόδοση 9,37
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΡΟΥΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΑΙΝΤΖ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ 2 ΚΑΙ ΟΒΕΡ ΜΑΖΙ
ΓΟΥΛΒΣ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ



ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η φετινή Γιουνάιτεντ τρώει γκολ για πλάκα.Η απαλλαγμένη από το βάρος του προπονητή της Χιούζ  θα έχει καλύτερη ψυχολογία και θα καταφέρει να σκοράρει μία φορά για να μας πληρώσει.

ΦΕΝΛΟ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΟΒΕΡ 3,5:η Φένλο στην έδρα της έχει 7 στα 7 οβερ 3,5 με τα 5 ματς να είναι και οβερ 4,5 και τα ματς της  Χέρενφεν έχουν γκολ με 3 οβερ 3,5 στα 6 εκτός. το οβερ 3,5 πληρώνει 1,90 και είναι πολύ πιθανό.

ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5: η Μπέτις έφαγε 5 γκολ από τη Σεβίλλη.Σήμερα δεν έχει στην διάθεση της τους τρείς από τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς της και τον βασικό αμυντικό χαφ της.Η Ρεάλ είναι καλά και μπορεί να βάλει πολλά γκολ σε αυτήν την προβληματική άμυνα που θα παρατάξει η Μπέτις.Να σκοράρει και η Μπέτις θα βοηθήσει....


τριάδα 2 απόδοση 7,28
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΚΠΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΦΕΝΛΟ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5


ΑΣΚΟΛΙ-ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ Χ: η Ασκολι δεν έχει χάσει τις τελευταίες 7 φορές που υποδέχτηκε  την Βίτζεντζα.Η φιλοξενούμενη αγαπάει πολύ τις ισοπαλίες με 5 σε εφτά ματς εκτός έδρας.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ:η γηπεδούχοι έκαναν στην έδρα της Φούλαμ τη νίκη ξέσπασμα που περίμεναν και θέλουν σήμερα να συνεχίσουν νικηφόρα στην έδρα τους. Η Γουεστ Μπρόμ 'ομως βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και φιγουράρει στη τέταρτη θέση της premier league.Νομίζω οτί η ισοπαλία είναι το πιθανό αποτέλεσμα.

ΟΞΦΟΡΝΤ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ 2: η Νορθάμπτον έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 5 ματς και φαίνεται να έχει χτυπήσει φόρμα.Αντίθετα η Οξφορντ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς και έχει μαζεμένες απουσίες βασικών παιχτών.

ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ 2: η Νοτς Κάουντι στην έδρα της δεν τα πάει καλά με ρεκόρ 3-2-4 και η Σούιντον έχει βγάλει 5 διπλά σε 9 ματς μέχρι τώρα...αξίζει το διπλό.

ΧΙΡΟΝΑ-ΕΛΤΣΕ Χ: ο πρώτος με τον δεύτερο...δεν νομίζω να πουν όχι στον βαθμό.


ΓΑΝΔΗ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ 2: το διπλό δίνει 3,75 μονό και μόνο γιατί η Γάνδη έχει το όνομα.Στο γήπεδο όμως φέτος είναι για τα μπάζα,με μία μόλις νίκη στα τελευταία 7 ματς παρόλο που πήρε καινούριο προπονητή και τους οπαδούς να την πέφτουν στο λεωφορείο της ομάδας μετά την ήττα από την Λίρς . Η Ζούλτε είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος,βρίσκεται στην δεύτερη θέση  και έχει κάνει 5 νίκες εκτός έδρας σε 7 ματς....θα πάω με την καλύτερη ομάδα στο γήπεδο που πληρώνει 3,75

σύστημα 4-5-6 απόδοση 979,20
ΑΣΚΟΛΙ-ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ Χ
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Χ
ΟΞΦΟΡΝΤ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ 2
ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ 2
ΧΙΡΟΝΑ-ΕΛΤΣΕ Χ
ΓΑΝΔΗ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ 2




πρώτο γκολ απόδοση 7,50
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ Ντοστ(Βολσμπούργκ)

Ο Ολλανδός επιθετικός των λύκων(καλοκαιρινό απόκτημα από την Χέρενφεν) δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα καθώς δεν είχε προσαμορστεί στη Γερμανία,στα 5 τελευταία ματς όμως έχει σκοράρει 5 γκολ και δείνχει να είναι οn fire ...πληρώνει 7,50 να βάλει το πτώτο γκολ σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου