Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ HALLOWEEN



Η Γιουβέντους γιορτάζει για δεύτερη σερί χρονιά το... Halloween, με τον Κόντε και τους παίκτες του να εντυπωσιάζουν με τις μεταμορφώσεις τους. Από τον Δράκουλα και τον Φράνκεσταϊν ως τον Φρέντι Κρούγκερ και τον Χάνιμπαλ (pics)!



Halloween χωρίς... Γιουβέντους δεν γίνεται. Εάν την προηγούμενη χρονιά οι φίλοι της τρόμαξαν (ή πιθανότατα διασκέδασαν) βλέποντας τους παίκτες της ομάδας τους να μεταμορφώνονται προς τιμήν της συγκεκριμένης γιορτής, τότε το σίγουρο είναι πως αυτή τη φορά θα ενθουσιαστούν.
Η "βέκια σινιόρα" επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να τιμήσει τη συγκεκριμένη γιορτή και τα αποτελέσματα όπως μπορεί να τα δει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου στο Facebook είναι άκρως εντυπωσιακά.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε έμεινε πιστός στο ρόλο του...βαμπίρ όπως και πέρυσι, με τους παίκτες του όμως να προτιμούν την αλλαγή και να εμπνέονται από διάσημες προσωπικότητες κινηματογραφικών ταινιών τρόμου.

Έτσι, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν μία φωτογράφηση με τον Μπουφόν σε έκδοση... Φρέντι Κρούγκερ, τον Βιντάλ να γίνεται... Χάνιμπαλ Λέκτερ, τον Μπέντνερ να μεταμορφώνεται σε Φρανκεστάιν, ή ακόμα τον Ασαμόα να "συστήνεται" στο κοινό ως "Blade"!
Όσο για το μήνυμα της Γιουβέντους μέσω αυτής της πρωτοβουλίας; "Ευτυχισμένο Halloween II. Συνεχίζουμε να τρομάζουμε..."
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου