Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ.....



Είχαμε φτιάξει μια αψεγάδιαστη τετράδα....τα γκολ-γκολ της Πάντοβα και της Χάβρης από το πρώτο ημίχρονο,η Τραμζονσπορ το βάλε το νωρίς και το κράτησε εύκολα....και μας έμενε το αντερ στο Χέρτα-Μόναχο 1860...με το ημίχρονο να είναι 0-0....το Μόναχο σε 8 ματς είχε φάει 3 γκολ....έφαγε 3 σε ένα ημίχρονο....και το ματς έληξε 3-0................και είναι η πέμπτη φορά σε τρεις μέρες που χάνουμε ταμεία για ένα γκολ....,...δεν μας θέλει καθόλου η τύχη.....αλλά που θα πάει θα γυρίσει
Για σήμερα δύο τετράδες και αυτές με το ζόρι


τετράδα 1 απόδοση 10,17
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΝΑΝΕΝΣΕ-ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ ΑΝΤΕΡ(σε 13 ματς εκτός έδρας η Βάσκο έχει 12 αντερ)
ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ 2-3 ΓΚΟΛ(το αγαπημένο τους με διαφορά σύνολο γκολ....)
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΚΠΡ 1( στη ΚΠΡ χάνουν και σήμερα και διώχνουν το Φοιρό της Αγγλίας που έχουν για προπονητη)
ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΟΒΕΡ(φέρνουν οβερ μόνιμα φέτος και η προϊστορία λέει οβερ με 6 οβερ στα τελευταία 6)

τετράδα 2 απόδοση 11,20
ΒΑΓΙΑΓΟΛΙΔ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1(η Εσπανιόλ είναι τραγική με ένα βαθμό σε 6 ματς....ο προπονητής της παραιτήθηκε αλλά η διοίκηση τον κράτησε....ε χάνουν και σήμερα και τον διώχνουν)
ΤΟΥΛΟΥΖ-ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ Χ2(η Βαλενσίεν είναι καλή ομάδα έριξε 4 στη Μαρσείγ και μπορεί να πάρει τουλάχιστον το βαθμό από την Τουλούζ)
ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(χωρίς Παπαδόπουλο η Σάλκε θα φάει ένα γκολ)
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1(έτσι με καρφώθηκε)


2 σχόλια:

  1. τα χτεσινα κερδη της τριαδας μου στον ΟΠΑΠ με τους ασσους των Μαλμε, Τραμπζονσπορ και ΦΚ Αινχοφεν, θα τα ξαναριξω σε τριαδα με δυο ασσους σε τσελσι(+1), βικινγκ και το διπλο της αρσεναλ.
    πως την βλεπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τη Βίκινγκ δεν έχω άποψη,για τη Τσέλσι το χάντικαπ...είναι μπέρδεμα και η Αρσεναλ δε κερδίζει....εδώ με το ζόρι κέρδισε τον Ολυμπιακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή