Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΠΑΙΧΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ...



Η Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ παρουσίασε τον πρώην Ρίβερ Πλέιτ, Βαλένθια και Αγιαξ, Ντέξτερ Ροσάλες, ο οποίος στην πορεία αποδείχτηκε ο παίκτης φάντασμα που δεν έχει υπάρξει ποτέ.

Είναι ταχύς, έχει καλή επαφή με τη μπάλα και έχει περάσει από ένα σωρό μεγάλες ομάδες. Με τα 25 χρόνια του να έχουν πρόσφατα συμπληρωθεί (19 Ιουλίου 1987), ο Ντέξτερ Ροσάλες που γεννήθηκε στις Η.Π.Α. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Ρίβερ Πλέιτ και πήρε μεταγραφές για τη Βαλένθια και τον Αγιαξ, έμοιαζε εξαιρετική περίπτωση για την ομάδα της Αυστραλίας, Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ.

Στα γραφεία του συλλόγου έφτασαν διάφορα φαξ μάνατζερ που πρότειναν παίκτες. Ενας εξ αυτών ήταν και ο Ροσάλες. Μάλιστα το πλήρες βιογραφικό του, συνοδευόταν και από ένα dvd με ενέργειες του στην προπόνηση όμως και όχι σε αγώνες. Επίσης το φαξ περιλάμβανε και την πληροφορία ότι ο παίκτης είχε συμβόλαιο τριών εκατ. ευρώ ετησίως με τον Αγιαξ, αλλά ένας τραυματισμός στο γόνατο, το ακύρωσε.

Ολα αυτά άρεσαν πολύ στην Αδελαΐδα, όπως και το ότι δεν ζητούσε πολλά για να αγωνιστεί για έξι μήνες και ζήτησαν από τον παίκτη να μεταβεί στην Αυστραλία, ώστε να τον δουν και να υπογράψει. Βιάστηκαν όμως οι άνθρωποι της ομάδας και δημοσίευσαν το θέμα, παρουσιάζοντας το λίγο πολύ ως -σχεδόν- βέβαιη μεταγραφή. Ο Ροσάλες όμως δεν εμφανιζόταν καθώς περνούσαν οι μέρες. Τελικά το έψαξαν λίγο περισσότερο και πιο σοβαρά και ανακάλυψαν πως ήταν απλά μία φάρσα. Ο Ντέξτερ Ροσάλες δεν έχει υπάρξει ποτέ και ήταν αποκύημα της φαντασίας κάποιου που έπαιξε με το σύλλογο, ο οποίος με τη σειρά του έχει γίνει ο περίγελος των αντιπάλων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου