Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΟ BEACH VOLLEY


Αυτοί οι Άγγλοι θα μας χαλάσουν ακόμα και το beach volley.....τέρμα λέει τα μπικίνι...λόγω καιρού,διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ.


Όσοι περιμέναν να δουν "καυτά" μπικίνι στο ολυμπιακό πρόγραμμα του μπιτς βόλεϊ ίσως απογοητευτούν: σύμφωνα με το νέο dress code της ομοσπονδίας, θα φορεθούν σορτς και μπλούζες με μανίκια σε περίπτωση κακοκαιρίας!

Οι λάτρεις του γυναικείου μπιτς βόλεϊ ήλπιζαν ότι θα δουν τις παίκτριες που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με τα παραδοσιακά τους... μπικίνι, όμως ίσως θα πρέπει να συμφιλιώνονται σιγά σιγά με την ιδέα ότι ο ρουχισμός των αθλητριών θα είναι λίγο πιο βαρύς.
Οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την περίοδο που θα διεξάγονται Αγώνες στην αγγλική πρωτεύουσα κάνουν λόγο για βροχές και άστατο καιρό, κάτι που σημαίνει ότι οι αθλήτριες ίσως επιλέξουν σορτς και μπλούζες με μανίκια εάν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 16 βαθμούς κελσίου.

Αυτές είναι άλλωστε οι νέες επιταγές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ (FIVB) που σχετίζονται με τα ρούχα που θα πρέπει να φορούν οι αθλητές σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, κάτι που παραδέχτηκαν με δηλώσεις τους τα μέλητ της ολυμπιακής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας στο μπιτς βόλεϊ, Ζάρα Ντάμπνεϊ και Σόνα Μούλιν.
"Από τη στιγμή που το θερμόμετρο δείξει κάτω από τους 16 βαθμούς μπορούμε να φοράμε σορτς που φτάνουν μέχρι το γόνατο αλλα και μακρυμάνικα μπλουζάκια", τόνισε η πρώτη με την συνάδελφό της να προσθέτει:
Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που παρακολουθούν το άθλημά μας για έναν και μόνο λόγο. Όμως πιστεύω ότι ο κόσμος θα πρέπει να έρθει όπως και να'χει και να δει τι γίνεται.
Ίσως ο κακός καιρός μας δώσει το πλεονέκτημα της έδρας απέναντι στις Βραζιλιάνες. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με βροχή".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου