Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Εχουμε εξελιξεις !!

Μεγαλες νικες ειχαμε στο NBA χθες για Lakers και Sixers.
Oι Lakers μετα απο ενα συγκλονιστικο παιχνιδι καταφεραν να παρουν τη νικη απο τους πολυ μαχητικους Thunder,που για λιγο δεν κανανε το 3-0 στη σειρα,αοφυ 3 λεπτα πριν τη ληξη προηγουνταν με 5 ποντους.Βεβαια μεγαλη σημασια χθες ειχε ο παραγοντας εδρα,καθως οι διαιτητες σφυριξαν πολλα φαουλ κατα των φιλοξενουμενων με αποτελεσμα η ομαδα του Λος Αντζελες να βαρεσει 42 βολες,ενω οι Thunder 28.Ο Kobe θυμησε οτι ακομα παραμενει ισως ο καλυτερος παικτης της λιγκας σταματωντας στους 36 ποντους.Απο τους ηττημενους ο,σουπερ σταρ και πρωτος σκορερ της regular season, Kevin Durant εμεινε στους 31 ποντους.Αυτα απο το L.A.
Οι Sixers καταφεραν να ισοφαρισουν τη σειρα σε 2-2 και εδειξαν οτι μπορουν να χτυπησουν τη Βοστωνη.Η ομαδα της Βοστωνης αν και προηγηθηκε μεχρι και με 18 ποντους καταφεραν να χασουν!Φοβερος ο παγκος των νικητω,κυριος παραγοντας της νικης των sixers.
Μεσα στην εβδομαδα μαθαμε δυστηχως οτι ο περυσινος MVP Derick Rose θα μεινει για ενα χρονο εκτος αγωνων.Αυτο σημαινει οτι οι Bulls θα χασουν πολυ σε ποιοτητα και εμεις δεν θα δουμε σχεδον καθολου Derick Rose στα playoff της επομενης χρονιας..
Μεσα στην εβδομαδα τα σπυρουνια κανανε ανετα το 2-0 στη σειρα με τους Clippers,οι οποιοι χασανε για δευτερο συνεχομενο ματς με κατεβασμενα τα χερια.
Επισης,παει να γινει αλλη μια εκπληξη,καθως οι Indiana φαινεται οτι μπορει να πεταξει εξω τους πολυδιαφημισμενους Heat.Πρωτα κανανε το break και μετα στην εδρα τους κανοντας μια πολυ πειστικη εμφανιση δειξανε οτι οντως μπορουνε να περασουνε.Σημερα αν κανουν και το 3-1 μαλλον πολυ δυσκολα δεν θα περασουν.
Και για το τελος 2 προγνωστικα,Thunder πρωταθλητες και Indiana στον τελικο.Αυτα λοιπον!



ΥΓ.στο tsatalas από τη τρίτη έχουμε καινούριο συγγραφέα τον poluxroni..που θα ασχολείται κυρίως με προγνωστικά και αγωνιστικά νέα από τον μαγικό κόσμο του NBA..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου