Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΝΤΟΥΜΠΙΑ.......

Το ντεμπούτο του coach στο blog(μας πλήρωσε και με την τριάδα του στο μπάσκετ) μας έφερε τύχη και πήγαμε εκπληκτικά χτες.10 στα 12 σημεία,2 τετράδες στο ταμείο με 11 και 13 απόδοση και τα 2 που χάσαμε ήταν η βαλένθια στο 90' και η Πούμας που κόλλησε στο 0-0.Είδαμε φοβερά πράγματα χτες να βάζει γκολ ο Αμπροζίνι 5 λεπτά από όταν μπήκε στο γήπεδο και να μας πληρώνει το οβερ,είδαμε το εαυτό μου να πανηγυρίζει τα γκολ του Αρη.....όλα μας πήγαν καλά χτες.Πάμε τώρα με ανεβασμένη ψυχολογία να συνεχίσουμε με ταμεία και σήμερα.Στη παγωμένη Καισαρεία δοκιμάζεται η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ,η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα θα είναι στο -5 και οι συνθήκες δύσκολες.Η Καισέρισπορ είναι ομάδα καθαρά του αντερ ενώ απο τη ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ θα λείπει ο φορμαρισμενος ΑΛΜΕΙΝΤΑ και επιστρεφει μετά από καιρο ο ΚΟΥΑΡΕΣΜΑ.Νομίζω οτί το ματς δεν θα έχει πολλά γκολ και θα είναι συμμαχος μας και ο καιρός,πάμε με το αντερ.
Η ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ είναι κλασσική ολλανδική ομάδα παίζει φουλ επίθεση,η αντίπαλος της η ΣΠΑΡΤΑ είναι καλύτερη ομάδα και πιο σφιχτή,μπορεί να βοηθήσει όμως στο να δούμε γκολ στο ματς πάμε με το οβερ στη συνήθως καυτή έδρα της γηπεδούχου.
Η ATΛΕΤΙΚΟ έχει να δεχτεί τρία παιχνίδια γκολ και με τον ΣΙΜΕΟΝΕ στο πάγκο δίνει προσοχή στην άμυνα και αφήνει μπροστά τον ΦΑΛΚΑΟ να τη ξελασπώνει.Η αήτητη μέχρι πριν μία αγωνιστική στην έδρα της ΟΣΑΣΟΥΝΑ παιρνάει μίνι κρίση και έχει να κερδίσει 4 ματς.Το ματς το περιμένω πολύ αμφίροπο και περιμένω να πάει στο 2-3 γκολ.
Το ίδιο περίπου ισχύει και με το ΜΟΝΑΚΟ-ΛΑΝΣ δύο ένδοξες ομάδες που βολοδέρνουν τώρα πιά στη β΄γαλλίας,και δύο τα πάνε χάλια αναμένεται σφαγή στο ματς και εδώ βλέπω 2-3 γκολ.
Τελευταία επιλογή θα είναι να σκοράρει ο ΝΤΟΥΜΠΙΑ της ΑΚΤΗΣ. O επιθέτικος της τσσκα σκουπίζει μέχρι τώρα τα παπούτσια του ΝΤΡΟΓΚΜΠΑ.Σήμερα όμως που η ΑΚΤΗ έχει περάσει στην επόμενη φάση δικό μας θα παίξει μάλλον βασικός και σίγουρα θα σκυλιάσει για να πετύχει γκολ.


τετραδούλα
ΚΑΣΕΙΡΙΣΠΟΡ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΑΝΤΕΡ
ΓΚΟ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤ. ΟΒΕΡ
ΜΟΝΑΚΟ-ΛΑΝΣ 2-3 ΓΚΟΛ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-3 ΓΚΟΛ

  ΔΥΑΔΑ ANYTIME SCORER 
NΤΟΥΜΠΙΑ 3,00
ΦΑΛΚΑΟ  2,10

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ 
ΝΤΟΥΜΠΙΑ  15,00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου