Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ......

ποντάρουμε στη ΣΕΛΤΙΚ του ΣΑΜΑΡΑ..
Πήγαμε καλά χτες μας έχει μείνει μόνο η το οβερ στο Σαμροκ-Τοτεναμ για να πάμε ταμειάκι.Σήμερα δε μου αρέσουν τα ματς και με πολύ κόπο διαλέξαμε σημεία.Θα πάμε με μια τριαδούλα με γκολ και με τα βολικά Χ στο ΠΑΟΚ-ΡΟΥΜΠΙΝ,ΜΠΡΙΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ.Στον αγώνα της τούμπας για να ανεβάσουμε την απόδοση θα πάμε με το να προηγηθεί η μία  απο της δύο ομάδες και να το λήξουν Χ στο δεύτερο.Το σημείο που θα ρισκάρω πολύ είναι το 2 της Σέλτικ στην Ιταλία.Η Ουντινέζε θα έχει μερικές αλλαγές στη σύνθεση της καθώς περνάει και με το Χ.Θα ποντάρουμε στο πάθος και τη δύναμη που θα βάλουν στο ματς οι Σκωτζέζοι,καθώς και στο ότι η Ουντινέζε δίνει βάση στο πρωτάθλημα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

τετράδα που τρέχει απο χτες
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 ΗΜΙ-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΣΤΕΑΟΥΑ-ΑΕΚ ΛΑΝΑΡΚΑΣ ΟΒΕΡ
ΜΑΚΑΜΠΙ-ΣΑΛΚΕ ΟΒΕΡ
ΣΑΜ ΡΟΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ ΟΒΕΡ(ΑΥΡΙΑΝΟ)


τριάδα
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΕΡΜΙΧΑΜ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΣΕΛΤΙΚ ΟΒΕΡ

δυάδα
ΜΠΡΙΖ-ΜΠΡΑΓΚΑ Χ
ΠΑΟΚ-ΡΟΥΜΠΙΝ Χ

ημίχρονο-τελικό
ΠΑΟΚ-ΡΟΥΜΠΙΝ1 ημιχρονο-χ τελικο
ΠΑΟΚ-ΡΟΥΜΠΙΝ2 ημίχρονο-χ τελικό

ρίσκο
ΟΥΝΤΙΝΕΖ-ΣΕΛΤΙΚ 2



Υ.Γ.  Σήμερα θα είναι το τελευταίο στοίχημα που θα παίξουμε για τις επόμενες 15 μέρες.Από αύριο θα είμαι σε φυλάκιο κοντά στη Τουρκία,εκεί που είναι σήμα το κινητό δεν έχει πόσο μάλλον internet.Tο μοναδικό που σώζει να κάνω καμιά πατέντα με την turksel που πιάνει σήμα,αλλά το πιο πιθανόν είναι ότι θα τα ξαναπούμε μετα τα χριστούγεννα.
Υ.Γ1. Ελπίζω να σας λείψω....


1 σχόλιο:

  1. krima gt se parakolouthw kathimerina...filos tou karavasilh apo kastoria..olh h omada mas diavazei ta prognwstika..xaxaxa...kalh dunamh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή