Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σισέ: «Θέλω το Europa League»!


Την επιθυμία να κατακτήσει το Europa League με τη φανέλα της Λάτσιο εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, μιλώντας στο γαλλικό δίκτυο «Canal Plus». Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι να τα πάει καλή η ιταλική ομάδα τη φετινή σεζόν και όχι να ξεχωρίσει εκείνος ως πρώτος σκόρερ των «λατσιάλι».

«Θέλω το Europa League. Είναι μια σημαντική διοργάνωση και θα ήθελα να κατακτήσω αυτό το τρόπαιο», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος φορ και σχολίασε το γεγονός ότι αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός στη Λάτσιο: «Η θέση μου αρέσει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίζω στα αριστερά και μπορώ να συνεργάζομαι με τον Κλόζε. Είναι υπέροχο το αίσθημα να σκοράρεις σε ένα γήπεδο όπως το Σαν Σίρο. Η κίνηση που έκανα στη φάση του γκολ ήταν ενδιαφέρουσα». 

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τόνισε: «Ο πίνακας των σκόρερ δεν είναι στόχος ζωτικής σημασίας. Κέρδισα τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Γαλλία και στην Ελλάδα, όμως αυτό που μετράει είναι οι βαθμοί. Με ενδιαφέρει να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και να έχουμε μία καλή σεζόν με τη Λάτσιο».

Καταλήγοντας, ο Σισέ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας: «Εάν κάποιος θέλει να γυρίσει στην εθνική ομάδα θα πρέπει να τα πάει καλά με το σύλλογό του κάνοντας σημαντικά παιχνίδια. Και αυτό θα προσπαθήσω να πετύχω με τη Λάτσιο. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι αποκλεισμένος. Ξέρω ότι ο Μπλαν με παρακολουθεί».

Σταύρος Καλογεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου