Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ηχηρό πράσινο «παρών»!

Σε πείσμα όσων συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο και την απαισιοδοξία που γέννησε το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ! Οι «πράσινοι» έκαναν το «δύο στα δύο» στη Σούπερ Λίγκα επικρατώντας 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα ματς που είχαν και τρία δοκάρια. Ηγέτης ο Λέτο, αποθέωση από τον κόσμο που επέστρεψε «ζεστός» στο γήπεδο και μετά από καιρό ασχολήθηκε αποκλειστικά με μπάλα στηρίζοντας για 90 λεπτά το «τριφύλλι». 

Από τα πόδια του Αργεντινού προήλθε το πρώτο γκολ των «πρασίνων» στο 7’ με τον Σαριέγκι, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 75’, αφού ένα λεπτό νωρίτερα είχε σημαδέψει το δοκάρι. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Τοτσέ το άλλο γκολ των «πρασίνων», από ένα δοκάρι είχαν Ζέκα και Κλέιτον.

Καλός στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ, προδόθηκε από δικά του λάθη στο καλό του διάστημα και τελικά σημείωσε ένα γκολ από τον Μπακαγιόκο όταν πλέον δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το ατομικό ταλέντο και την ανωτερότητα των παικτών του Παναθηναϊκό. Ατυχία για την ομάδα του Ντεμόλ, που πραγματοποίησε δύο αναγκαστικές αλλαγές (Λίλα και Φεγκρούς αποχώρησαν τραυματίες), ενώ οι Γιαννιώτες είχαν και αυτοί με τη σειρά τους ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου