Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσι: «Όνειρο η Νιούελς Ολντ Μπόις»!

Το έχει ξαναπεί... «Θέλω κάποια στιγμή να φορέσω την φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις»! Ο Λιονέλ Μέσι λοιπόν, οπαδός της Νιούελς, μίλησε για το μεγάλο του ... απωθημένο που δεν είναι άλλο απο το να αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας απο την Αργεντινή, την οποία υποστήριζε απο μικρό παιδί.

«Το όνειρό μου είναι να παίξω στους Νιούελς Ολντ Μπόις. Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ονειρευόμουν να παίξω στο πρωτάθλημα της Αργεντινής», ήταν τα πρώτα λόγια του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα στο βραζιλιάνικο ESPN και πρόσθεσε... «Πραγματικά θέλω να βιώσω την εμπειρία να παίξω για τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Πάντα έμενα ξύπνιος ως αργά για να προλάβω να δω τους αγώνες τους, όταν ήμουν μικρό παιδί». 


Να σημειώσουμε πως ο Μέσι μεγάλωσε στο Ροζάριο και αγωνίστηκε στα τσικό της ομάδας (Νιούελς) , πριν φύγει σε παιδική ηλικία για την Μπαρτσελόνα και τις Ακαδημίες των «Μπλαουγκράνα»!

«Καλύτερος ο Ντιέγκο»

Πράλληλα ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε την άποψη του πως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει παίξει μπάλα είναι ο  Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν είδα ποτέ τον Πελέ να παίζει, αλλά δεν χρειάζεται να τον δω για να γνωρίζω πως ο Ντιέγκο είναι ο κορυφαίος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου