Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δύο οι δράστες της δολοφονίας


Επιβαρυντικές καταθέσεις για δύο άτομα, που φέρονται να μαχαίρωσαν τον Γιάννη Ρουσάκη, έχουν σχηματιστεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ατόμων, οι οποίοι είχαν συμμετοχή στη δολοφονία του άτυχου νεαρού οπαδού, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς ο ρόλος που είχε ο καθένας.
Οι συγκεκριμένοι είναι γνωστοί στην Αστυνομία με τα προσωνύμιά τους και έχουν απασχολεί και στο παρελθόν για την… δράση τους. Μάλιστα, για τον έναν, ηλικίας 24 ετών έχει σχηματιστεί δικογραφία για τη συμμετοχή του σε σοβαρά επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν, αλλά και εναντίον αλλοδαπών.


Δεκατρείς νέες προσαγωγές
Εξονυχιστική έρευνα για την εύρεση των δραστών των θλιβερών επεισοδίων διεξάγει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου με επικεφαλής δύο εισαγγελείς. Μάλιστα, μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (05/09) είχαν πραγματοποιηθεί 13 νέες συλλήψεις. Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και γονείς τριών ανήλικων που μετείχαν στις συμπλοκές, ενώ καταζητείται ένας οπαδός του Παναθηναϊκού από τα Μάλια, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.
Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι προσαγωγές στην Αστυνομική Διεύθυνση έχουν φτάσει τις 19, καθώς την Δευτέρα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου είχε ανακοινώσει, την σύλληψη έξι ημεδαπών, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι δύο τραυματίες, που διακομίσθηκαν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο.
Εξιτήριο για τους δύο τραυματίες
Ο πρώτος τραυματίας, που έφερε επιφανειακά τραύματα, πήρε εξιτήριο το πρωί της Δευτέρας (5/9), ενώ το πρωί της Τρίτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο και ο έτερος οπαδός, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα κνήμης και του τοποθετήθηκε γύψος.
Καταδικάζει η Super League
Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πόλη του Ηρακλείου, έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο, καταδίκασε με ανακοίνωσή της η Super League. Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη ανακοίνωση επί προεδρίας του Απόστολου Παπουτσάκη.
Ανακοίνωση και ΔΣ στον ΟΦΗ
Τα όσα διαδραματίστηκαν στο Ηράκλειο τα ξημερώματα της Δευτέρας (05/09) δεν άφησαν ανεπηρέαστη την διοίκηση του ΟΦΗ. Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση του συμβάντος, οι Κρητικοί εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζουν τα επεισόδια, ενώ έλαβε χώρα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά το τέλος του οποίου, οι Ηρακλειώτες… επανήλθαν με δεύτερη ανακοίνωση, ζητώντας την άμεση σύλληψη των δραστών.
Κουράκης: «Να παρέμβει η Πολιτεία»
Για τα θλιβερά γεγονότα στην παραλιακή του Ηρακλείου μίλησε ο Δήμαρχος της Κρητικής πόλης, Γιάννης Κουράκης, ο οποίος ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου