Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάτβαλα»

«Φωτιά» πήρε το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, ύστερα από την ολοκλήρωση του δέκατου γύρου, στις ειδικές της Αυστραλίας. Η νίκη του Μίκο Χιρβόνεν μείωσε τη διαφορά του από τον Σεμαπστιάν Λεμπ στους 15 βαθμούς, ενώ ακόμη απομένουν τρία ράλι.

Ο Φινλανδός οδηγός έφτασε στην τρίτη του νίκη στην Αυστραλία, ωστόσο αυτή τη φορά χρειάστηκε τη βοήθεια του ομόσταβλού του, Γιάρι Λάτβαλα, ώστε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. 


«Αυτό είναι ένα φανταστικό και πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα, αλλά και για μένα σχετικά με τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ομόσταβλό μου, Γιάρι Λάτβαλα, που έκοψε ρυθμό. Επέστρεψα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε», ανέφερε ο νικητής του ράλι της Αυστραλίας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη βοήθεια του Λάτβαλα.

«Δεν αισθάνομαι να έχω πάρει τη νίκη, απλά πήρε τους 25 βαθμούς. Στην αρχή της σεζόν είχαμε αποφασίσει να υπάρχει ισότητα μεταξύ μας, αλλά δυστυχώς δεν έχει καμία ελπίδα για τον τίτλο. Αν γινόταν το αντίθετο θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα», πρόσθεσε.

Χαρούμενος με τη νίκη της ομάδας του είναι ο Λάτβαλα, ο οποίος πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση, κάνοντας το ένα- δύο για την Ford.

«Σίγουρα θα ήταν ωραία να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό ήταν ένα υπέροχο αποτέλεσμα για την ομάδα», ήταν τα λόγια του Λάτβαλα, ο οποίος από την τέταρτη θέση που βρίσκεται στο πρωτάθλημα δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου