Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρέ όπως παλιά

Σαν να μην πέρασε μια μέρα, νιώθει με την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση ο Κόλο Τουρέ. Όχι ότι σταμάτησε ποτέ να προπονείται, αλλά από τότε που τιμωρήθηκε για απαγορευμένες ουσίες πάνε πολλοί μήνες και ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι νιώθει τώρα δυνατός και έτοιμος να προσφέρει όπως παλιά.

Το σοκ τη μέρα που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ο Τουρέ ήταν μεγάλο αν και μετριάστηκε όταν αποδείχτηκε ότι τα χάπια που έπαιρνε ήταν διαιτητικά και η ποινή του έπεσε έτσι κατά πολύ. Οι μήνες που έκανε προπόνηση χωρίς να μπορεί να αγωνίζεται σε επίσημες αναμετρήσεις ήταν δύσκολοι, όμως τώρα ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Τουρέ νιώθει έτοιμος τώρα να βοηθήσει άμεσα και να αποτελέσει μία σημαντική επιπλέον λύση στα χέρια του Ρομπέρτο Μαντσίνι: «Θέλω να αποδείξω σε όσους νομίζουν ότι χρειάζομαι χάπια για να είμαι καλύτερος παίκτης ότι κάνουν μεγάλο λάθος. Ήταν απλά ένα ατύχημα. Θα δώσω το 100% για να δουν όλοι ότι δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια. Αγωνίζομαι εδώ και 10 χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ με επιτυχία και αυτό θα συνεχίσω να κάνω». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου