Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Απώλειες 2,5 εκατ. στον Άρη

Η νέα αγωνιστική σεζόν για τον Άρη αρχίζει με πολλές φιλοδοξίες αλλά και με απώλειες της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας.

«Δεν μπορούσε ο Άρης να μείνει ανεπηρέαστος από την κρίση που υπάρχει στην κοινωνία όπως και τα σκάνδαλα. Είμαστε η ομάδα που την πλήρωσε περισσότερο από όλες γιατί δεν παίζουμε στην Ευρώπη, έχοντας απώλεια εσόδων της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ. Αυτό το κόστος είναι τεράστιο για να το επωμιστεί ο σύλλογος. Όλοι μας δίνουμε μια μεγάλη μάχη. Δεν είμαστε οι μεγαλοεπενδυτές με τα εκατομμύρια», τόνισε ο κ.Ζαμπέτας και συνέχισε: 


«Δόθηκαν λύσεις από ανθρώπους του συμβουλίου και άλλους που στήριξαν την προσπάθεια βλέποντας κάτι θετικό και για αυτόν τον λόγο μπορέσαμε να υπερκεράσουμε την ζημιά από την απουσία της Ευρώπης. Αυτό όμως δεν φτάνει. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε ψηλά», δήλωσε.

Τέλος, ο Αντώνης Ζαμπέτας κάλεσε τους οπαδούς του Άρη να προσέξουν την συμπεριφορά τους λόγω των μεγάλων προστίμων που προβλέπει ο νέος κανονισμός.

«Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε σαν να παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν θα ξεχάσω τις περσινές μας εμφανίσεις όταν πήραμε τα εύσημα για την παρουσία μας. Ο Αρειανός πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης και νοοτροπίας Δεν πρέπει να ανάψει πυρσός όσο ωραία ατμόσφαιρα και αν δημιουργεί», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου