Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στην Ουγγαρία για την υπογραφή του Γκέργκελι (video)

Στην Ουγγαρία για την υπογραφή του Ρούντολφ Γκέργκελι είναι άνθρωπος του "τριφυλλιού" με την μεταγραφή να είναι "τελειωμένη" μέχρι το απόγευμα.
Η γρήγορη προσέγγιση του Παναθηναϊκού στο θέμα απόκτησης του Ρούντολφ Γκέργκελι έχουν φέρει τον Μαγυάρο άσο ένα βήμα πριν την Παιανία.

Ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται στην Ουγγαρία, όπου προπονείται με την Εθνική ομάδα της χώρας του και δεν είχε την δυνατότητα να έρθει στην Αθήνα, για να υπογράψει και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις αφού είχε αποδεχθεί προφορικά την πρόταση του Παναθηναϊκού.
Άνθρωπος από την διοίκηση ταξίδεψε στην Ουγγαρία για να πάρει την υπογραφή του και το απόγευμα θα την φέρει στην Αθήνα με τον άσο της Τζένοα να μετακομίζει στην Αθήνα για έναν χρόνο, ως δανεικός.

'Ετσι, όλα πρέπει να γίνουν στη Βουδαπέστη και μάλιστα ταχύτατα αφού στις 20:00 ώρα Ελλάδας εκπνέει η προθεσμία των μεταγραφών. Άνθρωπος της διοίκησης των "πράσινων"ταξίδεψε το πρωί με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας με στόχο να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για το κλείσιμο της υπόθεσης.

Εξάλλου το "τριφύλλι" είχε συμφωνήσει από την Τρίτη με τη Τζένοα για τον μονοετή δανεισμό του Μαγυάρου στράικερ, ενώ στο οικονομικό φέρεται να έχει επέλθει συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ούγγρος φορ αποκτήθηκε την περσινή χρονιά από την Τζένοα, όμως επειδή δεν χωρούσε στο ρόστερ παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού στην Μπάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου