Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ PREMIER LEAGUE

Την Πέμπτη θα αποφασιστεί η τύχη των αναμετρήσεων που θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο, τόσο για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, όσο και για τις λοιπές κατηγορίες της Αγγλίας, έπειτα από τη συνάντηση που προγραμματίστηκε ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς και την αστυνομία! 
Όπως έγινε γνωστό, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης, όσο και των τριών χαμηλότερων «στρωμάτων» της χώρας θα συνεδριάσουν με τη διοίκηση της αστυνομίας του Λονδίνου, ώστε να γίνει σαφές αν μπορεί να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή των παιχνιδιών.
 
Από τη μεριά τους, τόσο η Πρέμιερ Λιγκ, όσο και η Football League διεμήνυσαν ότι όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που θα λάβουν χώρα εκτός πρωτεύουσας, δεν διατρέχουν κίνδυνο αναβολής, ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη, όταν θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση.
 
Αυτές τις ώρες, πάντως, στους δρόμους του Λονδίνου κυκλοφορούν περισσότεροι από 16.000 αστυνομικοί που θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τα εκτεταμένα επεισόδια που πλήττουν την πόλη από το βράδυ του Σαββάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου