Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Νέα «βόμβα» με Ζινιάκ ο Ολυμπιακός

Το ένα μεταγραφικό «μπαμ» φέρνει το άλλο απ’ ότι φαίνεται στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να φέρουν στην Ελλάδα και τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ...

Συγκεκριμένα, η  εφημερίδα «ΦΩΣ» αναφέρει πως λίγο μετά τα μεσάνυχτα προτάθηκε στον Θρύλο και  ο Πιερ Ζινιάκ της Μαρσέιγ, αντιπάλου των Ερυθρολεύκων στον όμιλο του Champions League. Ο Γάλλος διεθνής φορ  κόστισε 17 εκατ. ευρώ το προηγούμενο καλοκαίρι και παραχωρείται δανεικός από τους Μασσαλούς, οι οποίο τον αγόρασαν απο την Τουλούζ.

Απο εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το γιατί  Μαρσέιγ αποφάσισε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πάντως γενικά το κλίμα στο «Βελοντρόμ» για τον Ζινιάκ δεν είναι και το καλύτερο και ο Ντιντιέ Ντεσάμ δεν είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Απο την πλευρά του ο 25χρονος άσος  την περασμένη σεζόν  πέτυχε μόλις 7 γκολ, αριθμός φυσικά  ιδιαίτερα χαμηλός για τα δεδομένα του και την τεράστια κλάση του.

Όπως και να ‘χει, εάν καταφέρει ο Ολυμπιακός να αποκτήσει μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον Μακούν και τον Ζινιάκ, έστω και δανεικό για έναν χρόνο (σε πρώτη φάση δεν τον πουλάει η Μαρσέιγ), θα θεωρηθεί τεράστια επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου