Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΙ.....


Ο Λουίς Ενρίκε, δεν καταλαβαίνει από πιέσεις και αυτό το δήλωσε για άλλη μία φορά, μετά τα καπρίτσια του Φραντσέσκο Τότι που θέλει σώνει και καλά να παίζει βασικός.

Ο Τότι μετά το 1-0 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, εμφανίστηκε στο προπονητικό με μπλουζάκι ποου έγραφε "Φτάνει πια", ενώ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Τότι έδωσε συνέχεια στο θέμα, καθώς ζήτησε από τον νέο πρόεδρο του συλλόγου να διώξει(!) τον Λουίς Ενρίκε, ή να τον συνετήσει, με την απαίτηση να παίζει βασικός σε όλα τα ματς! Όμως ο ισπανός προπονητής δεν καταλαβαίνει από τέτοια...

"Εγώ ξέρω ποιός ειναι έτοιμος να παίξει και δεν πρόκειται να αλλάξω το σύστημά μου. Γίνεται χαμός γύρω απ' αυτή την υπόθεση, αλλά δεν καταλαβαίνω από πίεση. Απέναντι στη Σλόβαν θα παρατάξω τους έντεκα που θεωρώ πως ειναι πιο έτοιμοι" είπε ο Λουίς Ενρίκε και αναφέρθηκε προσωπικά στον Τότι:

"Αν θα πρέπει να έχει ο Τότι διαφορετική αντιμετώπιση; Έχω τρία παιδιά και φέρομαι το ίδιο σε όλα. Παρακολουθώ την προπόνηση και αποφασίζω σύμφωνα μ' αυτά που βλέπω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου