Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΟΝ ΤΕΡΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εφιάλτες από την περσινή σεζόν βλέπει ακόμα ο Τζον Τέρι. Ο αμυντικός της Τσέλσι παραδέχτηκε ότι η κατάκτηση του τίτλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του… κόστισε, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία του να σηκώσει ξανά την κούπα του πρωταθλητή στο τέλος της νέας περιόδου!

«Μπορούμε να πιάσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την πιέσαμε πέρυσι στο τέλος της χρονιάς, αλλά δεν τα καταφέραμε. Όλοι βλέπουμε την ποιότητα της ομάδας, τη δίψα τους προπονητή και των παικτών για τίτλους. Όταν σήκωσαν πέρυσι τον τίτλο του πρωταθλητή… πόνεσα. Θέλω τα χέρια μου να το σηκώσουν ξανά. Ο ανταγωνισμός αυξάνεται κάθε χρόνο. Οι παίκτες δυναμώνουν και οι προπονητές παλεύουν για να φτάσουν στην κορυφή», το πρώτο σχόλιο του διεθνούς σέντερ μπακ!

Κληθείς να σχολιάσει τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τον νέο προπονητή, Αντρέ Βίλας Μπόας ήταν ξεκάθαρος: «Από τότε που ήρθε όλα πηγαίνουν τέλεια. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή περιοδεία στην Ασία, νικώντας σε όλα τα παιχνίδια. Όταν ήρθε ο Αντρέ, μας τόνισε τη σημασία της νίκης. Έφερε μαζί του νέες ιδέες, οι οποίες ελπίζω να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε τον τίτλο στο τέλος της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου