Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στη φάση του 80’, όταν ο Γκουαρίν ανατράπηκε στην περιοχή της Μπαρτσελόνα από τον Ερίκ Αμπιντάλ στάθηκε ο Βίτορ Περέιρα μετά το τέλος του Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Ο προπονητής της Πόρτο αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Ρολάντο και Γκουαρίν, αν και δήλωσε οπαδός των «μπλαουγκράνα», λόγω του ποδοσφαίρου που παίζουν.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των πρωταθλητών Πορτογαλίας τόνισε: «Ελπίζω να απολαύσατε το παιχνίδι, η συμπεριφορά της ομάδας μου ήταν πολύ καλή. Σε ένα παιχνίδι με τόσο μεγάλη ένταση είναι λογικό να γίνονται λάθη και από ένα τέτοιο δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Αναγκάσαμε κι εμείς την Μπαρτσελόνα σε λάθη, αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα σήμερα. Παίζει το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε να βλέπουμε. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα ακόμα κι έντεκα εναντίον έντεκα, πόσω μάλλον με εννέα».

Αναφερόμενος σε μία φάση που ζήτησαν πέναλτι οι παίκτες του δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης όταν ο Αμπιντάλ μάρκαρε τον Γκουαρίν και ενώ το ματς ήταν στο 1-0, υπογράμμισε: «Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πάρεις πέναλτι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο 80’. Αν ήταν στην αντίπαλη περιοχή πάντως, θα είχε δοθεί σίγουρα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου