Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ....

Ακόμα και την καλοκαιρινή περίοδο υπάρχουν δηλώσεις... el clasico. Διαβάστε τι είπε ο μέσος της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα, Τσάβι, για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και για τα κατά καιρούς σχόλια του Ζοζέ Μουρίνιο.

Η περσινή χρονιά δε θα ξεχαστεί εύκολα και σίγουρα το τεταμένο κλίμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα έχει αφήσει αρκετά κατάλοιπα, πόσω μάλλον όταν προπονητής στη μία από τις δύο είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο πρωταθλητής Ισπανίας και Ευρώπης με τους "μπλαουγκράνα", Τσάβι, μίλησε σε γερμανικά μέσα και αναφέρθηκε στην αιώνια αντίπαλο "Βασίλισσα" και στα κατά σχόλια που εκτοξεύει ο "Special One" για τη "Μπάρτσα".
"Η Ρεάλ είναι δυνατότερη από την προηγούμενη χρονιά, μικρή αμφιβολία υπάρχει γι' αυτό. Έχουν πάρει μερικούς σπουδαίους παίκτες όπως ο Κονετράο, ο Καγεχόν και ο Σαχίν. Ο Τούρκος είναι υπέροχος παίκτης με πολύ ποιότητα".

"Ο Μουρίνιο είναι πραγματικός νικητής και κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να πάρει η ομάδα του καλά αποτελέσματα".

"Πολύς κόσμος σκέφτεται ότι τα λόγια του μας ενοχλούν αλλά δεν είναι έτσι. Οι δηλώσεις του μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να δουλεύουμε και λειτουργούν υπέρ μας".

"Οι Καταλανοί είναι αρκετά ήσυχοι άνθρωποι εκ φύσεως και τα σχόλια του Μουρίνιο μας κρατούν σε εγρήγορση".

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά, και αυτή τη βδομάδα βρέθηκε στη Γερμανία στο πλαίσιο του φιλικού τουρνούα, Audi Cup, το οποίο και κατέκτησε κόντρα στη Μπάγερν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου