Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Τα κατορθώματα του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι είναι αυτά που έχουν στοιχειώσει το πόστο του τεχνικού των «μπλε» σύμφωνα με τον Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας βλέπει τον έναν προπονητή μετά τον άλλον να ακούει τα δυσάρεστα από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και για όλα αυτά φταίει η κλάση του Μουρίνιο!

Ο Τσεχ έχει δει εφτά προπονητές να του δίνουν οδηγίες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ελπίζει πλέον ο Αντρέ Βίλας Μπόας να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα του δώσουν το χρόνο που χρειάζεται στον πάγκο των Λονδρέζων για να ξεπεράσει τα 3,5 χρόνια της παραμονής του νυν τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Ο προπονητής αλλάζει μόνο όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος. Αυτή νομίζω ότι είναι η φιλοσοφία της ομάδας και ελπίζω ο Αντρέ να μπορέσει να μείνει για πολλά χρόνια εδώ. Εφτά προπονητές γνώρισα όσο καιρό είμαι εγώ στο σύλλογο και δυστυχώς εκτός από τον Ζοσέ κανείς δεν μπόρεσε να μείνει για πολλά χρόνια. Αν έρθουν οι επιτυχίες θα έρθει και η διάρκεια στην παραμονή του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έβαλε υψηλές βάσεις και όλοι οι μετέπειτα τεχνικοί προσπαθούσαν να τα πάνε καλύτερα από εκείνον».
                                                                                    ]
                                      ΠΗΓΗ   http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου