Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Τελικά και οριστικά Παντελή !

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει κοινή ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου και το Ανδρέα Παντελή, με τον κύπριο επιχειρηματία να αναλαμβάνει την ΠΑΕ.

Ο Παντελή κερδίζει την μάχη που υπήρχε τα τελευταία 24ωρα κόντρα στους επιχειρηματίες και θα αναλάβει από αύριο δράση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο κύπριος θα αναλάβει προσωρινά ως διοίκηση πρωτοδικείου

Την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής από τον Αντώνη Ρέμο στον Ανδρέα Παντελή, γνωστοποίησαν οι δύο πλευρές με κοινή τους ανακοίνωση. Σε αυτήν αναφέρεται ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας αναλαμβάνει προσωρινή διοίκηση από την 1η Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αντώνης Ρέμος και ο Ανδρέας Παντελή κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, σχετικά με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, από τον πρώτο στον δεύτερο και την ανάληψη προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ, από πλευράς του Ανδρέα Παντελή, από την Δευτέρα 01/08/2011.
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθούν οι τυπικές, γραφειοκρατικές διαδικασίες, προκειμένου για την περαίωση των ανωτέρω.

Αντώνης Ρέμος – Ανδρέας Παντελή».
από iraklis- news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου