Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΜΕΤΡΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ


Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε σαν σίφουνας από το Μόναχο με τον Αντσελότι να νικά κατά κράτος τον Γκουαρδιόλα στην μάχη των πάγκων. Το διπλό λοιπόν στο 4,65 ήταν μια χαρά δωράκι και μας πλήρωσε. Επίσης περιμένουμε σήμερα την πρόκριση της Τσέλσι για να πληρωθούμε και το ζευγάρι τελικού. Σήμερα θα προσθέσουμε δύο σημεία στο παιχνίδι μας.

TO XAΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΡΙΜΠΕΡΙ


Η Ρεάλ Μαδρίτης, διέσυρε την Μπάγερν με 4-0 μέσα στο Μόναχο και έτσι εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Λισαβόνα.
Όπως είναι λογικό το βαρύ σκορ έφερε και νεύρα με τον Ριμπερί να ξεφεύγει και να δίνει ένα χαστούκι στον Καρβαχάλ.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΧΟΡΕΨΕ... BEYONCE


O Kριστιάνο Ρονάλντο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μπάγερν για να κάνει το 0-3... χορεύοντας Beyonce. Δείτε το ξεκαρδιστικό video.

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΤΟ ΚΑΥΤΟ VIDEOCLIP ΤΩΝ ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ


Οι τσιρλίντερς της Κρίσταλ Πάλας έφτιαξαν το δικό τους videoclip υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού ''i love it''.

ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑ ΛΟΥΖ


Eδώ είμαστε και πάλι μετά το χτεσινό ρεπό που πήραμε. Η Κυριακή κύλησε καταστροφικά καθώς ακόμα βρίζω τον εαυτό μου που δεν έπαιξα το διπλό της Τσέλσι αν και στο update που έκανα το έγραψα... δεν ξέρω ακόμα για ποιο λόγο έπαιξα το οβερ και όχι το διπλό, μεγάλο λάθος που πληρώθηκε με μερικές χαμένες μονάδες...
Σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τους δύο ημιτελικούς του Champions League.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο ΜΟΓΙΕΣ ΛΙΑΖΕΤΑΙ ...


Ο Ντέιβιντ Μόγιες πήρε την αποζημίωση του και έφυγε για το Μαϊάμι... οπού περνάει στιγμές χαλάρωσης μαζεύοντας ήλιο. Όχι που θα καθόταν να σκάσει. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 50 XIΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


50.000 γυναίκες αποθέωσαν την Φενέρμπαχτσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 Στην Τουρκία συνηθίζεται στα ματς που οι ομάδες έχουν τιμωρημένη την έδρα τους, στο γήπεδο να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε γυναίκες και παιδιά μέχρι 12 ετών. Η Φενέρμπαχτσε στο χτεσινό αγώνα με την Ριζεσπόρ παρά το ισόπαλο 0-0 σφράγισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου μπροστά σε 50 χιλιάδες γυναίκοπαιδα, σε μια όσο να 'ναι εντυπωσιακή κερκίδα. Δείτε φώτο και video

Ο ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ


Ο Κρίστιαν Γκέντνερ της Στουτγκάρδης αποφάσισε να το… παίξει ορθοπεδικός και προσπάθησε να βοηθήσει τον συμπαίκτη του Μάρτιν Χάρνικ που υπέστη εξάρθρωση ώμου.
Ο παίκτης της Στουτγκάρδης πονούσε πολύ και τότε ο Γκέντνερ αποφάσισε ότι πρέπει να τον βοηθήσει και του βάλει εκείνος τον ώμο στην θέση του!
 Χωρίς να ξέρει όμως τι πρέπει να κάνει, το μόνο που κατάφερε ήταν να πονέσει περισσότερο τον Χάρνικ. Δείτε τον κομπογιαννίτη... γιατρό Γκέντνερ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟ


Ένας οπαδός της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν από την Πολωνία στο ματς με την Σλάσκ, φώναζε για την ομάδα του κρατώντας ένα αναμμένο καπνογόνο. Ένας αστυνομικός είχε την ανόητη ιδέα να τον ''ψεκάσει'' με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στιγμιαία στις φλόγες, χωρίς ευτυχώς περισσότερες συνέπειες. Η φωτογραφία από το περιστατικό πάντως είναι εντυπωσιακή όπως και το video.

H AΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ FAIL THΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Ένας οπαδός της Μπρίστολ Ρόβερς μπήκε στο γήπεδο να πανηγυρίσει την μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Γουίκομπ. Στην προσπάθεια του να αγκαλιάσει έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας του μας προσέφερε το αστείο στιγμιότυπο της σεζόν...

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ο SPECIAL ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ZOZE


Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε για ακόμη μια φορά την δική του απάντηση σε όλους τους επικριτές του. Παρέταξε την Τσέλσι με ένα κάρο απουσίες στο Άνφιλντ απέναντι στην Λίβερπουλ των 13 συνεχόμενων νικών και έφυγε με ένα τεράστιο διπλό. Μόλις η ομάδα του σφράγισε την νίκη με το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις ο Ζοζέ έδωσε το δικό του σόου μπροστά στους οπαδούς των ''μπλε''.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΡΕΒΑΝΣ ΣΗΜΕΡΑ (UPDATE)


Άσχημη μέρα στοιχηματικά η  χτεσινή για μας, το πως χάθηκε η τρίαδα πάντως αξίζει συζήτησης... Το όβερ στο Σαουθάμπτον-'Εβερτον έμεινε στο 2-0 από το 30' και με τον διαιτητή να μην δίνει δύο πέναλτι, ενώ η Φούλαμ κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο 60' και στο τέλος να ισοφαριστεί... Αντίθετα από τα στοιχηματικά η χθεσινή ήταν μια όμορφη μέρα για το πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν και στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά με κάποια μικροεπεισόδεια στην συνέχεια όλα λειτούργησαν σωστά, είδαμε κανονικό ποδόσφαιρο, σε πολιτισμένο κλίμα, την καλύτερη ομάδα να σηκώνει δίκαια την κούπα, τους παίχτες της να χειροκροτούνται και από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και φυσικά τους δύο προέδρους να αγκαλιάζονται πριν την έναρξη... όποιοι χλευάσουν αυτήν την πράξη απλά δεν έχουν ιδέα από κανονικό ποδόσφαιρο έχουν μείνει κολλημένοι στην μίζερη ελληνική πραγματικότητα.
Σήμερα είναι ευκαιρία να πάρουμε την ρεβάνς μετά την ταπεινωτική χθεσινή ήττα, ας δούμε τι θα ποντάρουμε. Ανάλυση ίσως κάνω αργότερα...

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η ΚΑΥΤΗ RIHANNA ΒΛΕΠΕΙ ΝΒΑ


Η Rihanna εμφανίστηκε στο Barclays Center για τον αγώνα των Νετς με τους Ράπτορς και τράβηξε τα βλέμματα από το παρκέ.Αιτία ήταν η Rihanna, που αρκούσε να εμφανιστεί με ένα τζιν κι ένα λευκό φανελάκι για να τραβήξει την προσοχή από τους ακριβοπληρωμένους σταρ του ΝΒΑ.

Ο ΣΕΛΒΕΙ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ


Ένα εκπληκτικό γκολ σημείωσε ο Τζόντζο Σέλβεϊ της Σουόνσι απέναντι  στην  Άστον Βίλα πριν από λίγο για την 36η αγωνιστική της Premier League.
Απολαύστε το γκολ από το κέντρο.

ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΞΙ ΡΑΜMΑΤΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ


Στην Νορβηγία στον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στις ομάδες Άλτα και Μπουλ είδαμε ένα απίστευτο περιστατικό. Δύο παίχτες των γηπεδούχων αμέσως μετά τις καθιερωμένες χειραψίες ξεκίνησαν να κάνουν... τα λεγόμενα αλματάκια που γίνονται στο ζέσταμα, όμως ήταν τόσο απρόσεχτοι που χτύπησαν τα κεφάλια τους με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να αποχωρήσει καθώς χρειάστηκε να του γίνουν έξι ράμματα...
Δείτε τους γκαφατζήδες σε ένα απολαυστικό video

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ



Πατώσαμε στην χθεσινή προτασούλα μας, μικρό το κακό καθώς ήταν στο πολύ χαλαρό. Πολλές επιλογές στο σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τι κρατάμε.

H ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ NIKE ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


Η Nike έχει συνηθίσει τον κόσμο σε εντυπωσιακά διαφημιστικά σποτ ενόψει των Παγκοσμίων Κυπέλλων και το ίδιο έκανε και τώρα ενόψει της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής στη Βραζιλία που ξεκινάει τον Ιούνιο.

Η διάσημη εταιρία αθλητικών ειδών έβαλε τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Αντρές Ινιέστα, Νεϊμάρ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Γουέιν Ρούνι, Εντέν Αζάρ και Αντρέα Πίρλο σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και η συνέχεια είναι απολαυστική, με το φινάλε του σποτ να περιλαμβάνει και τη… σύντροφο του CR7, Ιρίνα Σάικ, να μοιράζει φιλιά!

TA 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Απολαυστικό για μία ακόμη εβδομάδα το Top-10 των γκολ ανά τον πλανήτη από την ιστοσελίδα tvgolo. Aυτά που ξεχωρίζουν είναι των Μπερμπάτοφ, και Ρικέλμε.

Δείτε το βίντεο!

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΧΑΒΑΛΕΤΖΙΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΟΥΛΑ...





Kαι το Εuropa League πήγε ακριβώς περιμέναμε και πήγαμε δεύτερο σερί ταμείο με την δυάδα μας. Αν το δοκάρι της Βαλένθια στο 87' έβρισκε στόχο... θα κάναμε το μπαμ και με τα δύο σκοράκια. Σήμερα Παρασκευή με μέτριο πρόγραμμα θα ποντάρουμε μια χαλαρότατη τετράδα...

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ...


Το κείμενο που ακολουθεί είναι μπερδεμένο και γεμάτο σκέψεις...
Ποδόσφαιρο, μια μαγική λέξη την οποία λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, ο βασιλιάς των σπορ, το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο.
Υπάρχουν βέβαια δύο διαφορετικά είδη ποδοσφαίρου, το κανονικό και... αυτό που προσπαθούμε να βαφτίσουμε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ


Η αμυντική τακτική που άσκησε ο τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι με την Ατλέτικο σχολιάστηκε από πολλούς και μάλιστα όχι και με τον πιο ωραίο τρόπο. Είτε συμφωνείς είτε όχι με την τακτική του Μουρίνιο το video που ακολουθεί θα σε κάνει να γελάσεις....

TΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE?


Η Heineken επέλεξε τρεις άνδρες τυχαία και τους έβαλε σε μια τρελή ποδοσφαιρική δοκιμασία στο κέντρο της Μαδρίτης και κόντρα στις ανυποψίαστες γυναίκες τους με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό του champions league στην Λισαβόνα. Δείτε το video...

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΤΟ ''ΤΙΚ-ΤΑΚ'' ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ''ΤΙΚΙ-ΤΑΚΑ''


Η Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης είχε κατοχή μπάλας που έφτανε σε ποσοστό το 64%, την ουσία όμως την είχαν οι ”μερένγκες” και βρήκαν το γκολ που τους έδωσε την νίκη.

Το τίκι-τάκα αλά Μπαρτσελόνα για τους παίχτες του Γκουαρντιόλα δεν απέδωσε, αντίθετα οι αντεπιθέσεις της Ρεάλ ήταν αποτελεσματικές και σε μια από αυτές ο Μπενζεμά πέτυχε το γκολ της νίκης. Η φωτογραφία που ακολουθεί μας δείχνει πως το ” τικ-τακ” του Αντσελότι… κέρδισε το ”τίκ-τακ” του Γκουαρδιόλα.

ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ


Σε λιγότερο από 50 μέρες το Μουντιάλ θα αρχίσει... και όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς.  Το πρακτορείο μοντέλων "HR" έντυσε διάφορά μοντέλα της χώρας στα χρώματα ομάδων που συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ NBA


Θεαματικά καρφώματα, «μαγικές» ασίστ, εντυπωσιακά κοψίματα και… μεγάλα σουτ! Όλα υπάρχουν μέσα στο Top 10 της κανονικής σεζόν του NBA.
To νούμερο ένα όμως, ανήκει στον Γκριν των Σέλτικς, ωστόσο ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στον Ιγκουοντάλα ο οποίος έχει… διπλή παρουσία !
TOP 10 PLAYS 2013-14 SEASON
10. Ολαντίπο (Μάτζικ)
9. Ιγκουοντάλα (Γουόριορς)
8. Χάρις (Μάτζικ)
7. Φόι (Νάγκετς)
6. Γουόλ (Γουίζαρντς)
5. Γουέστμπρουκ (Θάντερ)
4. Τζορτζ (Πέισερς)
3. Ιγκουοντάλα (Γουόριορς)
2. Ρος (Ράπτορς)
1. Γκριν (Σέλτικς)
Απολαύστε θέαμα

ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΟΙΡΑ

Πέρυσι έχασαν τα πάντα στο τέλος, φέτος δείχνει ικανή να τα σηκώσει όλα
Οι πρώτοι ημιτελικοί του Champions League ανήκουν στο παρελθόν, μια χαρά τα πήγαμε πληρωθήκαμε την δυάδα μας και ανεβάσαμε λίγο την κάβα. Στα αγωνιστικά τώρα, ο Μουρίνιο ακύρωσε όλα τα ατού της Ατλέτικο χωρίς βέβαια και ο Σιμέονε να προσπαθεί να ρισκάρει ιδιαίτερα. Η πρόκριση βέβαια ακόμα είναι στο 50-50 καθώς η Ατλέτικο αν βρει χώρους μπορεί να σε σκοτώσει και η Τσέλσι στην ρεβάνς θα έχει ένα κάρο απουσίες. Στο χθεσινό ματς ο Αντσελότι για μένα πιστεύω πως κέρδισε τον Γκουαρδιόλα. Ο Ιταλός έδωσε την μπάλα στην Μπάγερν και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις, χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν 75-25 αλλά η Ρεάλ εκτός από το γκολ είχε άλλες δύο κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο που ο Πεπ διόρθωσε το λάθος του να ξεκινήσει με την άμυνα ψηλά οι διάδρομοι μειώθηκαν. Το 1-0 όμως δίνει σημαντικό προβάδισμα στην Ρεάλ, καθώς δύσκολα θα μείνει άσφαιρη στο Μόναχο...
Σήμερα Europa League και θα κάνουμε μια ωραία δυαδούλα για να δούμε με ενδιαφέρον τα ματς.

ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΥΓΟ


Οι ποδοσφαιριστές της Μάλμε το ρίξανε στα τσαλιμάκια, αλλά λόγω των ημερών αντί για μπάλα χρησιμοποίησαν ένα πασχαλινό αυγό.
Ο Μίικο Αλμπορνόζ ήταν ο νικητής και έκανε όχι ένα αλλά 76 «αγγελάκια». Απολαύστε το video με τους ποδοσφαιριστές της Σουηδικής ομάδας.

ΣΚΟΡΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...


Δείτε ένα απίστευτο γκολ που σημείωσε ο Βραζιλιάνος Gessé της Atlético Acreano από το... σπίτι του. 

ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ


Κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου στη Βολιβία μεταξύ της The Strongest και της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, που διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη στις 17 Απριλίου στο στάδιο Hernando Siles, η κάμερα κατέγραψε ένα περίεργο περιστατικό.
Ενώ ο αγώνας βρίσκεται στις καθυστερήσεις, η κάμερα στρέφεται προς τις κερκίδες όπου μία φιγούρα διακρίνεται να «τρέχει» ανάμεσα στο πλήθος και να περνάει ανάμεσα και από το διαχωριστικό πλέγμα των κερκίδων.
Το περίεργο αυτό περιστατικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια και δεν δόθηκε ακριβής απάντηση για το τι μπορεί να ήταν αυτό που εμφανίστηκε στους δέκτες των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.
Οι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι το γήπεδο ήταν χτισμένο πάνω σε ένα νεκροταφείο και στη δεκαετία του ’50 , το βόρειο τμήμα του κατέρρευσε σκοτώνοντας περίπου 500 άτομα.
Το βίντεο που προβλήθηκε από το Fox έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου και κατέκλυσε τα κοινωνικά δίκτυα συλλέγοντας πολλά σχόλια
Δείτε το video...

Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΟΑΚΑ


Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έφτασε την σειρά στο 2-2. Αυτός που έκλεψε την παράσταση στο ΟΑΚΑ ήταν ένας πιτσιρίκος οπαδός των πράσινων που πανηγύριζε έξαλα... κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο πιτσιρικάς ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία μετά το τέλος του αγώνα να βρεθεί και δίπλα στον ίδιο τον Στεφάν Λάσμε, κάνοντας... High-five με τον Γκαμπονέζο σέντερ του Παναθηναϊκού.

NΕΙΜΑΡ vs KEN ΜΠΛΟΚ


Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού σίγουρα γνωρίζουν τον Κεν Μπλοκ. Τον θεότρελλο Αμερικανό οδηγό, ο οποίος φημίζεται περισσότερο για τις εντυπωσιακές «παραστάσεις» που δίνει σε διάφορα απίθανα μέρη, παρά για τις καθαυτές επιδόσεις του στις πίστες και τις ειδικές διαδρομές. Αυτήν την φορά τα έβαλε με τον Νέιμαρ...
Δείτε το απολαυστικό video΄

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο ΜΠΕΡΓΚΑΜ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ


Σιγά -σιγά το Μουντιάλ πλησιάζει και όλες οι ομάδες που συμμετέχουν σε ρυθμούς Βραζιλίας. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Ολλανδίας με το διαφημιστικό σποτάκι της Heineken να μπερδεύει το καρναβάλι του Ρίο, το άγαλμα του Ιησού και τον Ντένις Μπέργκαμ.

Ο ΜΕΣΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΤΟ


Για ακόμη μια φορά ο Μέσι πιάστηκε από τον τηλεοπτικό φακό να κάνει εμετό, αυτήν την φορά όχι στον αγωνιστικό χώρο αλλά στα αποδυτήρια λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ατλέτικ Μπιλμπάο.
Περιμένοντας στο τούνελ για να βγει στον αγωνιστικό χώρο, ο Αργεντινός που φαινόταν να μην είναι καλά, έσκυψε και έκανε εμετό. Μετά μπήκε στο ματς με τη Μπιλμπάο την Κυριακή και έπαιξε κανονικά.

Για τον Μέσι υπάρχουν αρκετά βίντεο και φωτογραφίες που τον δείχνουν να… αδειάζει το περιεχόμενο του στομαχιού του, χωρίς τώρα ούτε ο ίδιος ούτε η Μπαρτσελόνα να έχουν δώσει μια εξήγηση…

ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΚΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ


Στο παραλίγο μείναμε το διήμερο... Η Μπενφίκα μας τα χάλασε στην μια τριάδα, το Μπιλμπάο έφτασε κοντά στο διπλό στο Καμπ Νου, ενώ και στο συστηματάκι μας χάσαμε την τετράδα με το γκολ που έφαγε το Τορίνο στο 95'. Χτες πήραμε το ρεπουδάκι μας και από σήμερα πάμε στο Champions League. Ματσάρες και οι δύο ημιτελικοί, από τα ματς που ρουφάς κάθε στιγμή τους. Πάμε να προσπαθήσουμε να τα προσεγγίσουμε στοιχηματικά:

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

MAΓΙΚΗ ΤΡΙΠΛΑ... ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟ


Ο 18χρόνος Τέο Μπογκοντά της Ζούλτε Βάγκερεμ απέφυγε με μια μαγική ενέργεια τον Γιώργο Γκαλίτσιο της Λόκερεν και πέτυχε ένα απίστευτο γκολ στην ήττα της ομάδας του με 3-2.

ΑΠΟ ΑΜΠΑΛΟΣ... ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ


Aπό άμπαλος σε παιχτούρα μετατράπηκε μέσα σε 2 δεύτερα ο Σλοβάκος Βίλιαμ Μάτσκο που παίζει σε ομάδα της Ταϊλάνδης. Αρχικά βρήκε ''αέρα'' αλλά με την δεύτερη προσπάθεια σκόραρε με εντυπωσιακή ραμπόνα...

Η ΑΝΑΣΤΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΟΥΑΡΕΣ...


O Λούις Σουάρες διανύει μια εκπληκτική χρονιά με την Λίβερπουλ και είναι από τους σημαντικότερους λόγους που οι ”reds” είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της  Πρέμιερ Λιγκ. Όμως ο Ουρουγουανός έχει ένα κακό συνήθειο… που δεν κόβεται εύκολα, το θέατρο. Τρανταχτό παράδειγμα το video που ακολουθεί από τον χθεσινό αγώνα με την Νόργουιτς. Ο Σουάρες συγκρούεται με τον Λερόι Φερ της Νόριτς και αρχικά δείχνει να πονάει, αλλά μετά από ένα δευτερόλεπτο και  μόλις η ομάδα του αποκτά την κατοχή της μπάλας ως δια μαγείας, σηκώνεται και σπριντάρει σαν τρελός.

Δείτε το πασχαλιάτικο θαύμα του Σουάρες :

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΖΕΖΟΥΣ


H Μπενφίκα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία και όλοι το πανηγύρισαν έξαλλα με τον προπονητή της Ζέσους να αποφεύγει τη σύλληψη από αστυνομικό.
Ο προπονητής των “αετών”, Ζόρζε Ζεσούς, ντύθηκε κυριολεκτικά οπαδός με αποτέλεσμά ο υπεύθυνος ασφαλείας να τον μπερδέψει και να τον σταματήσει με έναν όχι και τόσο κομψό τρόπο, μέχρι βέβαια να καταλάβει ποιον έχει απέναντί του.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο…

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΟΙ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Όπως κάθε εβδομάδα η ιστοσελίδα “TV golo” επιλέγει και παρουσιάζει τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας που πέρασε.

Απολαύστε γκολ!

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ



Μια χαρά μας έκατσε η χθεσινή μας τριάδουλα, πληρωθήκαμε σε ωραία απόδοση και βγάλαμε τα έξοδα των γιορτών. Σήμερα θα βγάλουμε προτασούλες διημέρου και η διαλογή ήταν  δύσκολη. Πάμε γρήγορα να δούμε τι κρατάμε.

ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ: ''ΠΑΝΕ ΠΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑ RED BULL''


Ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας τα έβαλε με τον Μέσι. Χαρακτηριστικά του φώναξε: "Βλάκα, πιες κανένα red bull, Περπατάς πιο αργά κι από τον Πίντο".
Δείτε το video¨

ΤΟΝ ΑΠΕΒΑΛΕ Η ΚΑΥΤΗ ΕΠΟΠΤΡΙΑ


Ο προπονητής της Βραζιλιάνικης ομάδας Juventus de Santa Catarina, αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο και θεώρησε κατά την αποχώρηση του να αποκαλέσει ''καυτό κορίτσι'' την βοηθό Maira Americano Labes. Εδώ που τα λέμε δεν είχε και πολύ άδικο... Δείτε το video

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

H MΠΑΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ...



Ένα γκολ μας έλειψε χτες για να πληρωθούμε, το 1-1 στο Κότμπους- Σαν Παούλι ήταν το μοιραίο ματς της τριάδα μας με τα όβερ. Μικρό το κακό, συνεχίζουμε και σήμερα Μ. Παρασκευή θα ρίξουμε τον όβολο μας... με χαλαρή διάθεση και πάλι, καθώς έχουμε επικεντρωθεί στο διήμερο με την αυριανή στήλη να είναι... βαρβάτη. Πάμε να δούμε τι κρατήσαμε σήμερα.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΟΒΕΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ



Μια χαρά τα πήγαμε χτες, μας πλήρωσε η τριαδούλα μας, αν η Μπόυρσασπορ δεν αυτοκτονούσε θα βγάζαμε και δεύτερο ταμειάκι. Θα κάνουμε μια προσπάθεια και σήμερα με τρία οβεράκια έτσι για να περάσει η μέρα.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ, ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ,ΑΕΤΟΙ, ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ


Εδώ είμαστε, πήραμε δύο μέρες ρεπό για να ηρεμήσουμε λίγο και να μπούμε με καθαρό μυαλό στην τελική ευθεία. Για την Κυριακή να πω μόνο ότι η επιλογή με τα πολλά γκολ στο ματς του Άρη αποδείχτηκε καταστροφική... Σήμερα το μενού έχει κύπελλα και πολλές επιλογές. Θα πάμε με τον Δικέφαλο(ΠΑΟΚ), τους Αετούς(Μπενφίκα), τους Κροκόδειλους(Μπούρσασπορ), την βασίλισσα (Ρεάλ) και το πληγωμένο θηρίο(Μπάγερν Μονάχου).

ΟΙ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ


Η πρώτη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες ολοκληρώθηκε και την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι αγώνες για την φάση των 16. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ, του Τσάμπιονς Λιγκ της Λατινικής Αμερικής.... οκτώ λεπτά με φοβερά γκολ με την πινελιά του αλλιώτικου ποδοσφαίρου των Λατίνων.

H ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ


Ο Νορβηγός Γιάν Γκούναρ Σόλι της Χαμαρμπί ομάδα στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας δέχτηκε την πιο περίεργη κίτρινη κάρτα που έχει δοθεί ποτέ. Στον αγώνα με την Ντέγκεφορς και  ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0...  έκρυψε την μπάλα μέσα στην μπλούζα του την ώρα που το παιχνίδι παιζόταν κανονικά. Άβυσσος η ψυχή του Σόλι.
Δείτε το video

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

H AΠΙΘΑΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΡΑΡΝΤ


Το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι έχει τελειώσει, η Λίβερπουλ με την νίκη της έχει μια χρυσή ευκαιρία να πάρει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Ο μεγάλος Στίβεντ Τζέραρντ μάζεψε όλους τους συμπαίκτες του και τους έδωσε κουράγιο για την συνέχεια.
Αυτά ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ:
"Eh this does not fucking slip now... Listen to me: this does not fucking slip now! Listen, listen, this is gone. We go Norwich, exactly the same, we go again. Come on!"
 Δηλαδή "αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει τώρα. Ακούστε με: αυτό δεν μπορεί να ξεφύγει τώρα! Ακούστε, ακούστε, αυτό τέλειωσε. Πάμε με τη Νόριτς, ακριβώς το ίδιο, το ξανακάνουμε. Πάμε!"

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ... ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ


Το περιστατικό που θα δείτε μας έρχεται από την δεύτερη κατηγορία του Ιράν. Ποδοσφαιριστής που έκανε προθέρμανση δίπλα από την εστία της ομάδας του, μόλις είδε τον αντίπαλο επιθετικό να ξεπερνά και τον τερματοφύλακα... μπήκε στο γήπεδο και σαν από μηχανής θεός έσωσε την ομάδα του από ένα σίγουρο γκολ. Μάλιστα ο διαιτητής σφύριξε έμμεσο φάουλ... χωρίς όμως επιτυχία.
Δείτε το απίθανο video.

ΤΑΚΛΙΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Ο Ντάνι Σίμπσον της ΚΠΡ στην αναμέτρηση της ΚΠΡ με την Νότιγχαμ, έπεσε στο έδαφος χάνοντας το πλεονέκτημα στην διεκδίκηση με τον Σίμον Κόξ της φιλοξενούμενης ομάδας. Όμως ο δεν το έβαλε κάτω και κέρδισε την κατοχή της μπάλας κάνοντας τάκλιν με το κεφάλι.